Welkom

De mobiele pagina Mediumsonline.be is aan het laden...
online mediums - directe inzichten

Tarotkaart Ster door mediums

Tarotkaart Ster

De Grote Arcana  -  Onderbewustzijn
Tarotkaart van 17 juli : Ster
Wanneer alle hoop kwijt lijkt, verschijnt de Tarotkaart Ster om je aan te duiden dat niets kwijt is behalve dan wellicht je inzicht op de paden naar verlichtingen. Door alle moeilijkheden kan je niet meer zuiver denken, zie je geen mooie toekomsten. In de on-aanwezigheid van dat zicht, zal de Tarotkaart Ster op uw weg schijnen en zal u de weg leiden. Het licht van de ster heeft een zachte stralende gloed die je verwarmt en kalmte biedt, de lichten van de ster zullen u terug op de positieve paden brengen. Zie het als een beschermengel die over u waakt. De Tarotkaart Ster is de kaart van het geloven, met name in je eigen binnenste krachten. Geloven in je eigen kunde, geloven in hogere machten die je krachten zullen brengen, geloven dat er mooie ontwikkelingen op komst zijn en je dromen zullen uitkomen. Keer alle verkeerde gedachten uit je hoofd. Als er momenten komen die gevuld zijn met moeilijkheden, liefdesverdriet, werkeloos zijn of ziektes dan zal deze tarotkaart verlichting brengen door je te steunen in je tocht naar je binnenste zelf. Geloof in je eigen kunde. Je hebt eenmaal zelf de sleutel in handen om uit deze situaties te geraken. Als je gelooft dat je een baan zal vinden of een geliefde, wanneer je eerlijk gelooft dat je zal helen, dan zal je spirituele energie je daar ook mee helpen.

Tarotkaarten van De Grote Arcana

Extra informatie

Uitleg over Tarotkaarten van De Grote Arcana

De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene. Deze tarotkaarten onthullen de geheimen, veranderingen, sucessen, illusies, zoektochten, ... die we met ons meedragen en doormoeten.

De tarotkaarten van de Grote Arcana kunnen inzicht brengen in de grote gebeurtenissen op uw levensweg. De meer dagdagelijkse gebeurtenissen kan je nalezen in de tarotkaarten van de Kleine Arcana, deze behandelen de vier kleuren zoals in een kaartspel : de tarotkaarten van de bekers, de tarotkaarten van de zwaarden, de tarotkaarten van de munten en de tarotkaarten van de toverstaf of staven.

Achter elke uitdaging zit een kans verscholen en achter elke wolk zit een zon te wachten op zijn kans om te worden geopenbaard. Elke fase in je leven biedt nieuwe kansen, lees de tarotkaarten van de Grote Arcana en grijp de kansen die ze je bieden. Je krijgt zelf de keuze om verandering in je leven te brengen en het advies van de tarotkaarten te volgen.


De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene.

Tarotkaarten mediums

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

online mediums - directe inzichten
Naar Boven