Welkom

De mobiele pagina Mediumsonline.be is aan het laden...
online mediums - directe inzichten

Mediumsonline.be

laatste getuigenissen over mediums

Getuigenis over Cher

Cher is een heel goed medium. Kan op een zuivere en liefdevolle manier invoelen. Bij mij klopte het helemaal. Ze geeft vertrouwen en rust. Voor mij echt een topper. Ik bel haar zeker terug. Liefs Annabel.

Annabel Bezoek pagina Cher

Getuigenis over Lobke

Lobke hartelijk bedankt je bent goed voelt alles goed aan. Ben erg onder de indruk en je bent spontaan en vriendelijk tot de volgende consult. Lea.

Lea Bezoek pagina Lobke

Getuigenis over Karine

Dankjewel Karine alles wat je tot nu voorspeld heb is uit gekomen nu de rest nog, xx Edith.

Edith Bezoek pagina Karine

Getuigenis over Ray

Krijgt veel informatie door zonder dat ik zelf iets vertelde. Deze man heeft een enorme gave. Bedankt voor het interessante gesprek. Kijk uit naar de mooie dingen die gaan komen.

S. Bezoek pagina Ray

Getuigenis over Ruby

Na een gesprek met jou voel ik mij beter. Krijg ik meer vertrouwen en probeer ik mijn onzekerheid los te laten. Jij weet alles precies te omschrijven en dan krijg ik alles op een rijtje, dat geeft mij rust.
Bedankt Noa.

Noa Bezoek pagina Ruby

Getuigenis over Gazali

Gazali.
Ik heb je nu al 2x mogen spreken. Geen woorden voor wat jij kan. Heel zuiver, lief en begrijpbaar geef jij iedere keer opnieuw de juiste inzichten, tools en voorspellingen die er op dat moment toe doen.

Alma Bezoek pagina Gazali

Getuigenis over Mina

Lieve Mina, ik heb een paar maand geleden contact met je opgenomen, wat je mij toen voorspeld had over een man is gebeurd.
Tot binnekort Xxx

Sandra Bezoek pagina Mina

Getuigenis over Johannes

Een supergoede paragnost is Johannes een aanrader voor iedereen. Ik bel al een poosje met deze lieve man i.v.m werkzaken etc.iedere keer bonk erop.
Liefs Heleen.

Heleen Bezoek pagina Johannes

Getuigenis over Babs

Beste babs. Je bent de enige die gelijk heeft. Waauw !! Wat een gave heeft deze vrouw!

anoniem Bezoek pagina Babs

Getuigenis over Stefaan

Hoi je voorspellingen zijn uitgekomen. Je zat helemaal juist. Dank u wel

anoniem Bezoek pagina Stefaan

Getuigenis over Lobke

Dag Lobke, ik bel sinds vorig jaar naar jou. Ongelofelijk hoeveel dingen je correct voorspeld hebt. Zelfs voorspellingen op lange termijn zijn correct. Vorig jaar in de zomer zag je op lange termijn ander werk voor mij. Ik kon dit moeilijk geloven gezien ik absoluut niet op zoek was naar werk en ik al 16 jaar bij mijn huidige werkgever was. Maar inderdaad, er heeft zich een heel mooie kans voorgedaan. Toen ik een paar maanden geleden terug belde, gaf je zelfs aan dat er binnen zoveel weken gesprekken zouden volgen met verschillende werkgevers en dat hieruit een contract zou volgen. Dus bij deze, ik heb het contract ondertekend! Bedankt en tot gauw

s Bezoek pagina Lobke

Getuigenis over Lorydana

Lieve Lorydana

Euhm, dit is de eerste keer dat ik contact leg met een medium. Ik was ook heel erg onzeker of ik het zou doen. Maar wat je zei over dingen die ik je niet gezegd heb, WOW.

Je hebt me in laten zien dat alles goed komt en dat ik niet alleen sta. En dat er iets moois te wachten staat.

Ik bel je snel weer.
Dikke knuffel Leni.

Leni Bezoek pagina Lorydana

Getuigenis over Yuorah

lieve Yuorah dank je wel voor je adviezen en je hulp. Ongelooflijk, van hetgeen jij zag is alles uitgekomen. Je bent een echte aanrader, ik bel je snel nog eens op. Groeten Gitta.

Gitta Bezoek pagina Yuorah

Getuigenis over Isha

Lieve Isha.

Wauw wat een gave. Wat een bijzondere dame ben jij. Zo lief, oprecht en duidelijk. Je bent een topper. Vaak aan de lijn en je helpt mij altijd zo goed. Heel erg bedankt Petra.

Petra Bezoek pagina Isha

Getuigenis over Thaiis

Wauw Thaiis. Dank voor het fijne gesprek, ik sta versteld. Alles klopte, je hebt me rust gegeven en ik weet dat het goed gaat komen. Ik spreek je weer als er nieuwe ontwikkelingen zijn. Lieve groetjes Eleonore.

Eleonore Bezoek pagina Thaiis

Getuigenis over Nina

Lieve Nina, dank je wel dat je mijn vragenvuur zo mooi hebt kunnen beantwoorden. Zo blij dat ik je te pakken had, maar begrijp ik dat je zo vaak in gesprek bent. Nogmaals dank, Kirsten

Kirsten Bezoek pagina Nina

Getuigenis over Cathleen

Lieve Cathleen je stem geeft me altijd zo veel rust en kracht je voorspellingen zijn altijd uitgekomen en wacht nu verder af veel knuffels van ons je bent een topper en licht in de tunnel,Maxine.

Maxine Bezoek pagina Cathleen

Getuigenis over Johannes

Hi Johannes dank voor jou goede gesprek zojuist, je weet alles goed te verwoorden en tot de kern van het probleem te komen.
Dank je wel Moon.

Moon Bezoek pagina Johannes

Getuigenis over Johannes

Lieve Johannes. Bedankt voor het aangename en duidelijke gesprek. Je hebt me terug wat rust en hoop gegeven betreffende de toekomst. Groetjes en tot snel. E.

Efnan Bezoek pagina Johannes

Getuigenis over Lobke

Een zeer fijne reading gehad van Lobke, ze kon in een korte tijd de situatie goed vertellen waar ik een vraag over had en kwam met dingen die ze niet had kunnen weten. Heel mooi x Bobbi.

Bobbi Bezoek pagina Lobke

Getuigenis over Nina

Nina, heeft veel dingen gezegd dat volledig klopten. Bedankt je voelt me heel goed aan. Ik laat je nog iets weten. Knuffel Eleanor.

Eleanor Bezoek pagina Nina

Getuigenis over Stefaan

Beste Stefaan, ik heb voor de eerste keer met jou gebeld. Zonder iets te zeggen wist je onmiddellijk waar ik het meeste over wilde weten. Op korte tijd geef je veel informatie waarvan dan ook alles volledig klopt, hoedje af!! Je bent een hele lieve rustige en aangename man om mee te praten. Bedankt voor het gesprek en bel je zeker nog terug! Grtzz P

Petra Bezoek pagina Stefaan

Getuigenis over Gunter

Hallo Gunter.
Bedankt voor je antwoord op mijn e-mail.
Het geeft toch een geruststelling.
Grt J.

J Bezoek pagina Gunter

Getuigenis over Nina

Dag Nina, je bent een topper. Je voelt heel veel aan en kunt alles exact verwoorden zoals ik het voel.

Ray Bezoek pagina Nina

Getuigenis over Waffa

Waffa, ik vond je een prachtmens om mee te praten. Ben hoopvol naar de toekomst toe dankzij je mooie reading. Ik laat je zeker iets weten als jouw toekomst analyse klopte. Liefs Celia.

Celia Bezoek pagina Waffa

Getuigenis over Anouk

Beste anouk, je hebt nogmaals gelijk gehad. Super.

A Bezoek pagina Anouk

Getuigenis over Karine

Beste Karine. Weet niet hoe ik het moet zeggen maar na jou gesprek voelde ik me stukken beter. Eindelijk de juiste handvaten van hoe ik mijn ziel naar de juiste richting moet sturen, het verzorgen en het lief hebben. Veel dank Christel.

christel Bezoek pagina Karine

Getuigenis over Carola

Lieve Carola,

Wat ben ik blij dat ik jou nog is gesproken heb, wat was je weer goed.
Ik kan niet wachten tot de andere voorspellingen uitkomen.
Wat ben je goed.
Ik bel je nog Hanne.

Hanne Bezoek pagina Carola

Getuigenis over MB Rhais

MB Rhais, ik heb een prachtig consult gehad. Echt een aanrader. Super goed medium, alles wat je doorkreeg was absoluut juist. Heb er geen woorden voor. Nog een beetje geduld en afwachten. Maar ik heb het volste vertrouwen in je. Je bent vele sterren waard en weet waar je mee bezig bent. Dank je wel Angie.

Angie Bezoek pagina MB Rhais

Getuigenis over Anouk

De allerbeste, dat vat het zowat samen
Bel Anouk al jaren, als ik met zorgen zit erg vaak en anders wat minder vaak gewoon als luisterend en adviserend oor.
Wat de situatie ook was, ze had het steeds bij het rechte einde. Weinige die haar dat na doen.
Ik vind haar een echte topper en zou haar aan iedereen aanraden want zelf ben ik diegene die mij haar destijds aanraadde erg dankbaar.
Dank je lieve Anouk om er steeds te zijn X

Sandra Bezoek pagina Anouk

Bel met onze mediums

online mediums - directe inzichten
Naar Boven